AJAX SYSTEMS

Ajax Systems
Ammattitason langaton turvajärjestelmä

Markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Ajax on täysin langaton älykäs hälytysjärjestelmä joka valvoo kiinteistöäsi kellon ympäri. Innovatiivinen järjestelmä on helposti asennettavissa sekä käytettävissä puhelimellasi - Uusia laitteita lisätään yhdellä painalluksella. Mikäli unohdat virittää murtohälytyksen päälle, järjestelmä muistuttaa sinua.

Kuukausimaksuton järjestelmä suojaa kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi toimitilat murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Lisäksi voit ohjata mobiilisovelluksen avulla kotisi sähkölaitteita. Laitteissa on myös sisäänrakennettu lämpötila-anturi, joten voit tarkkailla huonelämpötiloja. 

Erikseen ostettavan 12V virtalähteen ansiosta Ajax-hälytysjärjestelmä soveltuu myös kohteisiin joissa ei ole verkkovirtaa mm. autot ja veneet.

AJAX-Langaton hälytysjärjestelmä on täysin ylivertainen muiden valmistajien järjestelmiin verrattuna. 

- Ylivoimainen käyttömukavuus ja käyttöönotto.

- Asennuksen helppous.

- Runsas valikoima upeasti tyyliteltyjä ilmaisimia.

- Laaja toiminta-alue ja pitkä paristojen kesto.

- Skaalautuu helposti myös suurten kiinteistöjen tarpeeseen.

- Kuukausimaksuton. 

Ajaxin langaton hälytysjärjestelmä on yhtä turvallinen kuin langallinen järjestelmä - yhteys on salattu ja suojattu häiriöiltä automaattisella kanavanvaihdolla. Keskusyksikkö on valittavissa parhaiten omia tarpeita vastaavaksi (Ethernet,Wifi,4G).

Hubia ja hälytyslaitteita voit helposti seurata sekä ohjata suomenkielisellä Ajax -sovelluksella (iOS/Android). Yksikkö on mahdollista yhdistää suoraan verkkoon (Ethernet liitetään reitittimeesi) ja/tai siihen voi lisätä myös SIM -kortin. GSM -yhteyden ansiosta järjestelmä hälyttää silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole tai se katkeaa.

Sabotaasitunnistus

Uhkien hallinta
Ajax on suojattu niin itse laitteistoa kuin sen ohjelmistoa vastaan suunnatuilta sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on otettu huomioon kaikki järjestelmää vastaan kohdistuvat uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin, ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi.


Virtakatko
Virtakatkon sattuessa järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla


GSM-häirintä
Jos GSM-yhteydessä on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin(HubPlus) kautta


Hakkerointi
Kaikki data on salattua

Verkko-ongelmat
Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta


Radiohäirintä
Järjestelmä ilmoittaa radiohäirinnästä ja vaihtaa toiselle taajuudelle


Ilmaisimen irrotus
Kaikissa järjestelmän osissa on sabotaasikytkin. Laite antaa hälytyksen jos sen kansi irrotetaan

Ilmaisimen häiriö
Keskusyksikkö tarkkailee siihen yhdistettyjen tunnistimien toimintaa ja antaa hälytyksen jos yhteys johonkin niistä katkeaa


Palvelinongelma
Ajax Cloud antaa ilmoituksen jos yhteys keskusyksikköön katkeaa

Jeweller

Ainutlaatuinen radiotekniikka takaa pitkän kantaman ja vakaan toiminnan
Jeweller on Ajaxin kehittämä radiotekniikka, joka on yhtä luotettava ja tehokas kuin langallinen yhteys. Kaikki data on salattua ja salaukseen käytetään vaihtuvaa algoritmiä, mikä estää kaappauksen ja väärinkäytön. Mahdollisessa häirintätilanteessa järjestelmä antaa välilttömästi ilmoituksen ja vaihtaa taajuutta.

Hämmästyttävä kantama
Jewellerin ansiosta keskusyksikön ja tunnistimien etäisyys toisistaan voi olla peräti 2 km. Laitteet säätävät lähetystehon etäisyyden mukaan. Näin energiaa säästyy ja pariston käyttöikä voi olla jopa 7 vuott

  Mobiilisovellus

  Suojaa kiinteistön yhdellä kosketuksella
  Ajax Security System -sovellus on virtuaalinen ohjauskeskus, joka on käytettävissäsi aina. Sovelluksen avulla voit tarkistaa onko järjestelmä kytkettynä, kytkeä sen päälle/pois tai muokata asetuksia. Kaikki kätevästi puhelimella tai tabletilla.

  Helppo käyttää ja käyttöönottaa!

  Ajax-järjestelmä on erittäin helppo ottaa käyttöön. Kaikki anturit toimivat langattomasti ja niiden kantama on jopa 2 km. Anturit saavat käyttövirtansa paristoista, joissa käyttöikä on jopa seitsemän vuotta. Keskusyksikkö ilmoittaa välittömästi, mikäli yhteys anturiin katkeaa esim. vikatilanteessa tai häirinnästä johtuen.

  Voit hallita järjestelmää ja reagoida nopeasti hälytyksiin ja ilmoituksiin käyttämällä Android-, Windows- tai iPhone-älypuhelimen Ajax-sovellusta. Järjestelmä ilmoittaa hälytyksistä ja muista tapahtumista push- ilmoitusten, tekstiviestien ja puheluiden avulla.

  Kuukausimaksuton!

  Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kalliita kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, ja työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

  Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

  PROVISION

  Yhteensä:
   Kassalle