ROBOMOW

On hienoa vapautua arjen tehtävistä. Robomow antaa sinulle enemmän aikaa itsellesi tärkeisiin asioihin.

Robomow-robottiruohonleikkuri sopii jokaiseen perheeseen ja kaikenlaiseen arkeen. Se mukautuu sinun, perheesi ja pihasi tarpeisiin. Tämä ruohonleikkuri on suunniteltu leikkaamaan nurmi parhaiten ja nopeiten. Latausasema voidaan asettaa nurmialueen ulkopuolelle ja sitä voidaan valvoa Robomow-sovelluksessa.
Robomow on paras tiimipelaajasi.

Robottiruohonleikkuri on moderni tapa korvata perinteinen käsikäyttöinen ruohonleikkuri, bensiini- tai sähkökäyttöinen ruohonleikkuri sekä puutarhatraktori. Itseohjautuvat ja lähes äänettömät robottiruohonleikkurit on suunniteltu ajan ja rahan säästämistä varten, jotta voit nauttia vapaa-ajasta perheen ja ystävien kanssa. Robottiruohonleikkurit kehittyvät jatkuvasti ja niistä tulee yhä älykkäämpiä. Robottiruohonleikkurimme löytävät itse takaisin latausasemaan, joten sitä ei juurikaan tarvitse ohjata. Voit ohjelmoida sen suoraan älypuhelimestasi. Fun fact: robottiruohonleikkurit kuuluvat nykyisin toiseksi suosituimpaan luokkaan kotitalousrobottien keskuudessa.

Parempi suorituskyky innovatiivisen Dual-leikkuujärjestelmän ansiosta

Uudet RK-mallit soveltuvat erityisen hyvin isoille nurmialueille, joiden koko on yli 2 000 m2. RK3000 Pro selviytyy jopa 3 000 m2:n nurmikoista ja RK4000 Pro hoitaa jopa 4 000 m2:n kokoiset nurmikot, mikä avaa uusia mahdollisuuksia robottiruohonleikkurin käyttöön isommillakin nurmikentillä.

RK3000 Pro on varustettu 7,65 Ah:n litiumioniakulla, ja sen enimmäiskäyttöaika on 90 minuuttia. RK4000 Pro on varustettu 10,2 Ah:n litiumioniakulla, ja sen enimmäiskäyttöaika on 120 minuuttia. Molemmissa malleissa on hiilivapaa moottori. Ne ovat myös erittäin hiljaisia (alle 64 dB(A)), mikä ilahduttaa taatusti sekä sinua että naapureitasi.

Uusi Dual-leikkuujärjestelmä koostuu kahdesta vierekkäisestä leikkuupäästä, joissa on yhteensä kahdeksan porrastettua terää. Tämä kaksinkertaistaa leikkuuleveyden 42 cm:iin aikaisempiin RK-malleihin verrattuna. Jousitetun leikkuujärjestelmän leikkuukorkeus on säädettävissä välillä 20–100 mm, ja se leikkaa nurmikon nopeasti epätasaisessakin maastossa. Robottiruohonleikkurit suuriutuvat hyvin rinteistä, joiden kaltevuus on enintään 45 %. Tukevat, kaikenlaiseen maastoon soveltuvat renkaat takaavat erinomaisen pidon ja ketteryyden.

Robottiruohonleikkuri on erittäin käytännöllinen: innovatiivisen reunaleikkurin ansiosta kaikki uudet RK-mallit leikkaavat automaattisesti ruohon myös renkaiden kulku-uran ulkopuolelta. Kun robotti saavuttaa nurmikon reunan, se kääntyy tasaisesti ja vaivattomasti, mikä varmistaa siististi leikatut reunat ja moitteettoman lopputuloksen.

360°:n esteentunnistusanturin avulla robottiruohonleikkuri havaitsee esteet joka suunnassa ja osaa kiertää ne ongelmitta.

Käyttömukavuutta lisäävät toiminnot, kuten helppo ohjelmointi sovelluksen kautta sekä käytännöllinen 4,3 tuuman värillinen kosketusnäyttö, eivät ole pelkästään visuaalisesti vaikuttavia vaan myös monikäyttöisiä. Ensimmäisellä käyttökerralla kosketusnäyttö opastaa laitteen käyttöönotossa vaihe vaiheelta. Toiminto auttaa määrittämään perusasetukset, kuten kellonajan ja päivämäärän, ohjaa valitsemaan esimerkiksi alivyöhykkeitä ja lopuksi testaa rajakaapelin oikean sijainnin varmistamiseksi.

RK-mallit vaativat huomattavasti vähemmän huoltoa, koska leikkuujärjestelmän ja pyörien puhdistus tapahtuu automaattisesti.

Lisäturvaa WarrantyExtensionPLUS-takuulla

WarrantyExtensionPLUS tarjoaa laajennetun takuun kaikille RK-malliston robottiruohonleikkureille.

3+1 laajennettu takuu
WarrantyExtensionPLUS-takuun avulla voit jatkaa RK-mallien takuuaikaa maksutta yhdellä vuodella. Takuun jatkaminen on helppoa: rekisteröi vain robottiruohonleikkurisi osoitteessa  ja aktivoi ExtendedWarrantyPLUS kolmen kuukauden kuluessa ostopäivämäärästä.

Pidennetty takuuaika alkaa, kun valmistajan takuuaika päättyy, mikä pidentää Robomow’n takuusuojaa kolmesta vuodesta neljään vuoteen ostopäivämäärästä lukien.

Guaranteed PLUS
Robomow'n takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheistä aiheutuvat vahingot ja työkustannukset. WarrantyExtensionPLUS kattaa näiden takuuehtojen lisäksi myös muun muassa varkauden ja ilkivallan aiheuttamat vahingot. Laajennetun PLUS-takuun voimassaolo alkaa robotin rekisteröintipäivämäärästä (aikaisintaan ostopäivämäärästä).

Lisätietoja WarrantyExtensionPLUS-palvelusta ja sen monista eduista: 

Sillä aikaa kun uudet Robomow RK-mallit hoitavat nurmikkosi huippukuntoon, sinä voit käyttää aikasi siihen, mikä on oikeasti tärkeää – kuten perheen ja ystävien kanssa viihtymiseen.

 

Robomow® on Stanley Black & Decker  tuotemerkki. Robomow on keskittynyt ensiluokkaisten robottiruohonleikkureiden kehittämiseen, ja siksi se on tänä päivänä yksi johtavista robottiruohonleikkurimerkeistä.

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin